Tisdag

Nu har man varit i skolan i 3 tim,tränat på gymmet ;) och nu ska jag visa lägenheten för en intreserad människa. om detta går som jag vill så slipper jag att betala dubbla hyror i Juli, flyttar till studentlägenhet då vettni :)) Sen när hon varit här så har jag bokat in en tvätt-tid (kris nu) sen bär det av mot bulls och lite quiz :D kan bli skoj!

Imorgon är det valborg och då blir det grillning i picassoparken och lite kårfest :) Vi ska även umgås med några av Sofies andra vänner under kvällen, ska bli skoj att se andra än bara dom i klassen :) kanske inte ens pratar plugg då ju, eller det lär det bli iaf....har ju lixom inte så mycket annat att komma med i en konversation mot dom nya ^^ men det kommer iaf bli asa trevligt, hoppas bara att man fortfarande är välkommen till picassos grillning imorgon :)

Men nu kommer hon snart, vi höres mina tappra läsare! ;)

Herrrååååå

Söndag

Så som rubriken säger så är det söndag idag, södagar suger stört mycket! Man kan vara ledig på en måndag och söndagarna suger fortfarande, inte för att jag är ledig imorgon men iaf ;) Imorgon börjar en ny kurs vilket inte är så roligt vi har en genomsur Monica som lärare i denna kurs. Hon är inte en ok lärare, undervisar dock bra men hon som person suger! Om man ska fatta sig kort så är hon bara gammal och grinig, hon ger någon kritik för att sen ge ifrån sig ett leende som är hämtat direkt från en serietidning.....

Men men nu ska vi inte vara de som är deppiga, utan idag är det fotboll som står på schemat. HBK - ?? Eric har koll på vilka dom möter :P Sen sitter jag och söker jobb varje dag men ingen som hör av sig ju... Inte ens om man inte får det. :( Söka jobb suger också!!!!

Men nu ska jag iaf inte gör mycket så man är i rätt stämmning till en fotbollsmatch i detta mulniga väder...

Fick Sofies bilder från grillningen i fredags också :) så här kommer några till :))


Herrrååååå

Mina tofflor fick höra en del...
image46

Eric goes Sofies pose
image47

Ha ha du är underbar!!
image48

Åååååå språååkooommmm faaajjjjjjjjjvvveee.......
image49

Grillning

Igår va det partaj på vallås, det bjöds på grillning ala språkomstile! Det va en mycket trevlig tillställning som varade fram till kl 06.00 på lördagsmorgonen :) Men jag måste tacka alla delaktiga i jobbet av gårdagen. Det va även skoj att det va så många som kom, brukar vara betydligt mindre när vi har fester annars ju :P
Ha ha men städningen idag va inte den roligaste!!! Till alla er som ska bli bortbjudna: TA ALDRIG MED ER PISTAGENÖTTER!!!! haha dessa skal ligger ta mig fan på dom mest konstiga ställerna. Nu är det dock väldigt fint här hemme, eller inte väldigt, men städat :P
Jag har även 3 påsar med burkar som ska in lämnas in :) det söps rätt ok igår må jag säga er! :P

Men ikväll blir det film hos Sofie, så jag måste gå nu om jag ska hinna dit i tid (men det lär inte hända) :P


Jonas,Carro och Sofie väntar på grillen
image41

Eric och Therese med :)
image42

Nu hade det börjats festa!
image43

Marie, Eric och Jonas va duktiga på Twister ca kl 3 på natten :P
image44

Ha ha jag tyckte inte denna situation va vidare rolig :P
image45


det va typ det som jag ville ha sagt just nu...
Men nu blir det film!!
Herrrååååå

Torsdag

Idag är det torsdag och alla går runt och är glada för att det är fredag imorgon. Jag går bara runt och känner att jag älskar sommaren och allt det den rakkarn står för! man blir pigg efter ca 5-10 min efter man gått upp (och då är det UTAN kaffe), man har energi till annat än att bara sitta hemma och tråka. Jag kan bara säga att sommaren är bland det bästa som finns på året. Och det är nu mina kamrater som vi ska njuta som mest då vi har heeeeeela långa sommaren framför oss! I sommar ska det bli en hel del Tylösand och Gessle.

Jag ska flytta till en annan lägenhter också, den ligger bara 1 min från skolan typ! Bra skönt :) så kommer Eric att bo i samma område också, så det kan nog bli kul att bo där :) Lägenheten är mindre och har inget kök men kostar lika mycket, det är kanske inte så bra. Men man kommer närmare byn och skolan. Så det kan vara värt det :)

Nej nu ska jag fixa lunchen till idag, som förövrigt blir en Pyttipanna delux. För att sen bli klar men det här jävla skit RET:en så man kan grilla och dricka öl i mängder imorgon :)) Inget ont som har något gott med sig brukar man ju säga ;)

Herrrrrååååååå


image40

Tentan på fredag!

Denna omgång blir det en hem-tnta , och det kan kanske låte som en skön pryl när man får sitta hemma coh göra sitt eget prov. Men ack va skenet bedrar er där! Mindre lätt att hitta en fråga som man sen, på ett akademiskt sätt ska svara på. Och i frågan ska du binda ihop 3 böcker och gärna en artikel. Tror ni det är lätt eller?
Sen att böckerna inte är ett dugg lika varandra gör ju saken lättare.ä En handlar om leksaker, den andra handlar om psykiologi, och den tredje handlar om en ful gubbes egna tankar om saker och ting.
Jag satt i skolan från ca halv 11 igår morse till typ kl 21.00 och skrev på den där jävla skit RETen!!!! är så less på den redan, har kommmit och svarat på 1 av 3 frågor ^^ så det känns ju skönt....

Och idag ska vi redovisa våra observationer vi har gjort på vår VFU, eller vi skulle ha gjort men jag inte tyckte jag fick möjligheten till att göra :( då jag mer va med barnen och lekte än att kunna observera dom, hade lixom inte en chans att se på hur dom lekte..
Men men får väl säga som det är att jag inte vet hur man ska observera så då va inte det lätt att göra en heller :P
Men vi har bara en kurs kvar efter denna, sen är det SOMMARLOV!!! wwiiiiieeeoooo Hoppas bara jag hittar ett sommarjobb. Jag vill inte ha ett uppe i stockholm utan vill vara här nere i sommar. Skulle vara tråkigt att lämna en  till synes ruggigt bra sommarstad för att åka och jobba i Åkersberga :( Men men man gör det man måste då jag måste betala hyran. varför är inte min pappa ägare till ett stort företag så jag skulle kunna glassa runt på hans pengar??? Livet är då inte lätt alla gånger! ;)

Nu ska jag göra frukost för att sen sätta mig på min mini moto till Skolan och prata observationer.... men vi ses väl i sommar ni, up there! Då det inte blir någont stockholmsbesök denna helg som det va sagt från början.

Heerrråååå

mitt öra...

Imorgon så blir det av, det som skulle blivit av för någon dag sen... jag ska spola mitt öra! hoppas jag kan börja höra något nu då :D När det blir pratigt på lekionerna är jag helt lost, allt blir bara en gröt i mina öron. Borde kanske kunna tyda det då jag bott i Danmark i 1 år, men icke det icke...

Sen blir det att åka ner till byn och springa in på banken för att sen läsa med Mr Eric på biblioteket :))
Och om han vill till Mc Donalds imorgon får han fan ta och bjuda :P

men imorgon är det helg iaf, hoppas ni får en trevlig helg där ute. För min lär nog bli lugn iaf. (än så länge) ;)))

Herrrååå

Otippat också!

Nu har jag tagit beslutet! Beslutet om att inte åka till stockholm nästa helg :( För vi har tenta nästa fredag, och kurs info måndagen efter. Blir lite tufft att hinna åka till stockholm där imellan :(
Men vi slutar ju dock om 6 veckor :) Jag har nu söka sommar-jobb på Shell i berga, hoppas jag hinner få ett här nere innan dom ger mig ett svar. Lär ju vara roligare i Halmstad på sommaren än i Åkersberga :P
Men men det är ju pengarna som styr det hela tyvär! :(

Vi va iaf på Quiz igår på Bulls. Det va skoj men stört svårt. Fattar inte hur folk kan allt detta! Visst jag är inte så allmänbildad, men kom igen asså! :)

Men nu ska jag kolla hur det går för mig i mitt sökande efter lägenhet :D Hoppas ni får en trevlig dag alla ni där ute......

Herrråååå

Nicklas Nicklas Nicklas.....

Nu borde man igentligen vara i full fart över att göra sig iordning till skolan. Men inte denna dag inte, då jag hade revaxör i mitt vänstra öra inatt. Men varför ska då inte Nicklas gå till skolan tänker ni nu då kanske. Jo för Nicklas blev döv i sitt vänstra öra! Han hör ta mig fan inte ett skit!
Jag blir så matt. Tanken va ju bara att hälla ner skiten i örat, vakna upp och spola det rent. Sen skulle allt vara toppen ju! Men nä nä, aldrig får man vara riktigt nöjd!
Jag hatar den här skiten...så missar man ännu en lektion ala Mathias Nilsson, som är skit bra att gå på. Då han har vår tenta och lär pratar om viktiga saker.....................
Jävla skit också!!!!!!!!

Herrråååå

Gårdagen...

Jaha då va det ännu en lördag i ren bakisanda, vilken betyder att det va ett himmla gallej i går :)
Vi började på kåren med After Work öl och en vunnen Quiz tävling! Sedan vart det en tur med cykel (förutom jag som åkte på Jonas pakethållare) till la casa Jonas. Carro lyckades på denna stund snubbla med cykeln 2ggr och tappa bort sin mobil, som Sofie sedan hittade liggandes utanför porten....
Sen är allt bara en stor röra för mig, har mindre koll på vad som hände sen! :)
Vet att vi lämnade Jonas lägenhetoch gick till Sofie iaf...Men vad vi gjorde där är fortfarande oklart :)

Vaknade upp idag med jordens kanske elakaste huvudvärk, höll på att spy av smärtan. Så det va bara att gå och lägga sig igen :(( Men nu är man på fötter igen och ska snart åka och kolla film med Carro och Sofie :D

Vet inte om fler är inbjudna, men det tror och hoppas jag iaf :D

Men vi ses när vi ses...

Herrrååååå

Oj oj oj!

Nu är kl 05.30 och för tidigt för att vara vaken..... men jag får se fram emot att jag slutar kl 13.00 idag, även att jag ska klippa mig sen efter det :D I måndags så färgade jag håret och fick även i några slingor i :) Så man får se hur det blir när jag har klippt mig :)

Så har jag märkt att min lägenhet drar så inåt helvete!!!! Stört kallt här inne, fast jag elementen på och allt är stängt. Inte konstigt att min elräkning är hög fan!

Idag på praktiken så ska vi gå och kolla på en konsert! Det är den kommunala musikskolan som ska spela ett stycke för oss :) Är väll inte allt för road över att jag ska se den, men vad gör man inte?

Men nu ska jag hoppa in i duchen för att sen hoppa på cykeln till min VFU plats :)

Herrråååå

Måndag

Idag ska jag in på min andra praktik vecka, och det är mot fritidshem. Kan nog bli kul, ungarna är ju lite äldre här :)
men trist bara att man slutar kl 18 ikväll :(( Men men slutar ju kl 13,30 på ons, så det blir nog bra det här :)

Men nu ska jag piffa till mig och ta biken för första gången :D Tack Jonas för hjälpen ^^

Herrråååå

VFU!

Nu har vecka 14 kommit, och det betyder VFU!
VFU är ett mer vuxen praktik kan man säga till er som inte visste det ;)
Jag tycker nog att det går rätt bra för mig, jag är med barnen och leker samtidigt som jag säger ifrån om något är fel. Jag märker tyvär att man är rätt ny i gemet, har lite svårt att säga ifrån så barnen lyssnar och att få in lärandet i konversationerna. Men det får bli som det blir dom här 2 veckorna vi är ute så får man försöka nästa gång :)

Men annars har det inte hänt så mycket här nere, drog på mig en förkylning när jag va i Stockholm som inte vill släppa. Så nu blir det bara att ta det lugnt och försöka bli av med den! Är inte så kul att gå som en zombie på VFUn nu när man ska lära sig massa nytt :)

Så kollar jag på resan upp till stockholm också, och ser då att det är bra mycket billigare att flyga än att ta tåget. Men det tråkiga är bara att jag måste ta mig till landvetter i GBG för att flyga. Det är då inte det lättaste ska ni veta :) Men det borde ju gå flygbussar dit från tågstationen tycker man ju :) Men då blir det iaf tåg till GBG från Halmstad, vilket hade varit skönt att slippa :)

men nu ska jag trycka på en film och vila, så man blir pigg och kry inom en snar framtid ;))

Herrrååååå

RSS 2.0