Gasquen

I onsdags va det ju maskerad som ni vet, det blev att jag tryckte på min nyårs outfiten och va pirat igen. Kanske inte va allt för påhittigt men vad gör man när ALLA kostymer man ville ha va förstora? Tror att vi små människor tycker det är roligare att klä ut oss än stora, måste vara så!

Men kvällen började gasquen där med mat och trevligt sällskap. Va dock inte allt för mycket spex denna omgång men man får hoppas att det blir fler nästa gång :) Inte för att jag personligen bidrog till att spex antalet skulle öka och lär inte göra det nästa omgång heller :P Men dom är ju roliga att se på, så lite synd för man allt tycka det är när det är för få :)
Sen va det ett break där på ca 1-1.5 tim innan kårklubben började. Det va här jag började bli skev, jag slutade typ att fungera skulle man kunna säga... så nu blir det en lugn helg och ingen kåren på onsdag. Nästa gång min kropp måste rena diverse drycker blir då närsta helg. Det är det här som är det fina med att jobba varannan helg, man kan lixom ta det lugnt ibland också! :)

Men men idag ska jag städa min lägenhet, plugga och jobba. Jobbar visserligen den här tiden 14-18 idag bara så det är väl rätt lugnt hoppas jag. När klockan väl är 3 halv 4 så brukar tiden bara försvinna för en.

Jag lägger inte upp bilder här längre för min kamera är så jävla dålig!!!!! *hit om julklapp kanske*

Men ni får ha det bra så ska jag sörsöka ha det med!

Heeerrrrååååå

Tantan och annat!

Idag fick vi äntligen tillbaka våra tentor. Och jag klarade den med några poängs marginal iaf, vet dock inte hur många för våra smarta lärare har ju inte satt några gränser på vad man va tvungen att ha får dom olika nivåerna... Men men G fick jag så jag är glad :)

Ikväll blir det banne mig kött och potatisgratäng till middag, måste ju unna mig något gott nu när man har varit så duktig! ;)

Helgen som varit har varit en hård helg...skönt att man jobbar nästa då..!
Fredagen va vi hemma hos Jonas och spelade lite rock band och några andra roliga spel innan vi begav oss ut i mörkret och besökte morfars.

Lördagen va det fest på bollmens nr 7 innan vi åter igen begav oss ut för att titta in hos morfars. Där började jag och Johan räkna matte vid black jack bordet och kom då fram till att 8+8+4 tydligen va 22... Vi va fast bestämde på att så va fallet och hon skulle ge os pengar... Men ack så dumma vi kände oss när vi efter en lång övervägning kom på att "fan, det blir ju inte 22"... Men skam den som ger sig, eller hur är det man säger? :P
När vi gjort bort oss tillräckligt där så begav vi oss till Moon för lite fest där med.. När jag tröttnade på det stället så skulle jag sätta mig på cykeln hem och upptäckte till min stora fasa att mina nycklar va borta.... Stod ett tag och kände lite extra i mina fickor innan paniken började komma...
Rusade snabbt in på Moon igen för att fråga i båda barena och i garderoben, leta lite på golvet där jag varit till ingen nytta... Dom va bara borta... Ja ja det va bara att gå med vetskapen att jag måste ringa dom dagen efter... :( Fick då snällt gå och sova hos min  mycket goda och snälla vän Sofie då jag inte hade mina hemnycklar på mig....!
När det blir time att sova så tar jag av mig min tjocktröjja för att upptäcka att.... MINA SATANS JÄVLA PISS NYCKLAR HÄNGDE RUNT HALSEN!!!!!!!!!!! Lagom glad åt det va det bara att sova och som straff cykla hem dagen efter i ett ös-regn utan dess like...
Denna lördagen kanske väldigt rolig med dessa saker visade en än gång på att jag aldrig mer ska supa :P

Men på onsdag är det gasque med maskerad tema, har nite kommit på något än men tänker inte gå som Darin Zandra :P Men tack för visat intressse :P

Nu ska jag börja med maten så jag bli mätt och belåten någon gång ;)

Heeerrrråååååå

Bodil!

Bodil är min räddare, min mat-räddare! Hon har varit så oerhöööört snäll och givit mig en fan och bra mikro! Jag är så sjukt glad över den, den har räddat flera middagar när jag bara har frys saker som jag inte kunde äta förut. Men nu kan jag när jag har en vit och fin mikro. Whhhhooooo! :)

Idag blir det inte så mycket jag ska göra inte. Sitter och väntar på att Jonas ska komma så vi kan åka och träna, sen blir det att sitta och läsa massa till kl 4 då vi börjar våran föreläsnin. 16-18 är en jävla skit tid att ha föreläsning på ! :( Men men vad gör man inte...

Men i helgen blir det ös iaf! Imorgon ska vi sitta och dricka öl och spela rock band hela natten :)
Lördag ska jag med mina "nolle-vänner" och göra Halmstad skulel jag tro :D

Om det är någon som har förslag på en bra halloween-kostym så är det bara att skriva den! Ska vara utklädd på onsdag, så ge mig lite bra tips vettja :)

Men nu kommer han snart så jag bör sluta nu så jagh inte sitter här och skriver när han står och väntar på mig. (han = Jonas)

Herrrrråååååååå

En lördag till i mitt liv.

Nu slog man just upp ögonen på en lördag som ska gå i arbetets anda, börjar jobba om ca 1.5 tim och slutar kl 17.
Så det va en lugn fredag för mig. Va hemma hos Max och spelade lite spel och tog 1 öl bara :D
Denna kväll kommer väl gå i samma spår, pallar ju inte jobba bakis längre :(

Men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva mer.... Hummm och nä jag kan inte ens komma på massa skit jag kan skriva heller tyvär. Så jag får nog skriva igen när jag kommer hem från jobbet :P

He he så här går det om jag ska skriva för ofta ju.... :)

Herrråååå

Eviga tjatet vinner!

Nu Ska jag återigen försöka ta upp mitt bloggande på allvar, eller iaf försöka uppdatera varje dag :) Men att skriva en sån här dagbok är lixom inte lätt eller så roligt hela tiden.. Man känner ju att man måste skriva något vettigt lixom. Man kan ju inte skriva en rad där det står typ "idag har det inte hänt så mycket, och vädret suger som det alltid gör här nere på hösten"....

Men nu har det ju hänt lite iaf.
Nu är det bevisat att vi inte kan festa längre iaf. Trist att säga men det så är det bara :( Vi måste peppa upp oss och sluta bli så depiga när vi super och återgå till det gamla vanliga. Men det har hänt så mycket nu dom senaste månaderna så klart att det kan bli fel, men vi måste skärpa oss gänget!

Sen för att prata lite kul så kan jag prata om dom senaste festerna ;) För mycket annat roligt som är värt att nämna händer ju typ inte :P Förutom Rock band stunderna hemma hos Jonas ;)

Jag hade iaf en förfest här hemma på mina 21 kvm, och som flest så va vi 30 st... Satan vilken fest det va :) Ett under att inget gick sönder när typ alla mina glas va ute och snurrade! Men det festen får man nog vara lite stolt över, fick bra respons och så av alla som va här så :)

Sen va fi på fest hemma hos vår nya klass-kompis Martina :) Det va också trevligt med massa spel och bra musik :) Sen när denna förfest va över drog jag själv till Moon för att möta upp några vänner som jag känner från nollningen. Stört coolt place det där asså! Blev såld på deras dansgolv där dom hade lampor i golvet lixom... Bara så måste ha det i min lägenhet! ;)

Sen tror jag nopg att tentan gick bra, eller jag kunde alla frågor så nu är bara frågan om jag svara tillräckligt bra på allt. Så man fick med det dom ville ha med :)

Nej nu orkar jag banne mig inge mer!!!! Ska lägga in bilder från kameran så lägger jag upp det nu direkt från festerna :)
Mamma, du kanske inte kommer bli så stolt över 1 bild :P Men det är tydligen något av ett mode här nere i Halmstad :P

Herrrååååå

Tir man har en stor säng :)


Folk va tvugna att sitta utanför...


Självklart blev det Sing star också :)


Gänget på Kåren!!!


Festen Hos Martina!


Jonas and da shit!


En del av gänget :)


Jag hoppade över bilderna som mor inte skulle bli arg över :P
Men ni får hålla tillgodo med dom ni fått nu... Men ha tålamod tills nästa gång...

Herrrrråååå

Lasange!

Idag har varit en rätt seg fast rolig dag.. öööö ....

Dagen började iaf halv 9 när jag slog upp mina vackra hundögon. Degade fram till kl 12 då jag tog min tvätt ner till stugan för att tvätta den.
Det va ca här det slog mig att jag borde kanske laga mat till min mycket goda vän Jonas som har hjälpt mig med så mycket på sitone med IKEA möbler och annat.
Sagt och gjort så blev det lasange för 2 till lunch / middag. Även Jonas tyckte den va riktigt god, så det blev inte mycket kvar från den lagningen inte :) Alltid ett bra bevis på att maten va god! Har även lovat JOnas och Marie att laga en delikat mussel middag till dom :) Hoppas bara den blir lika god!!

Sen när vi var mätta och belåtna så for vi för att spela Rock band hos honom, som i november kommer bli ett garantear köp till Nyhem! Så sjukt jävla roligt! Man kan spela gittar, trummor och sjunga som ett helt band! Så underbart jävla roligt när man är just 3st som lirar. Man får lite garagebands känsla :)

Men när klockan slog 20.00 så skulle Jonas och Marie ner på byn för att vara med i bull´s quiz, då bestämde jag mig för att gå hem till Max för att spela lite fifa 09 och kolla Ace Ventura 1. Sjukt rolig film, fööör länge sen man såg på den :)

Men nu ska jag sova så jag orkar med att gå i skolan hela dagen för att sen gå på kåren och röjja! :))

HHeeerrrråååååååå

Skoooola!

Idag så är det första dagen på kursen som jag inte kan namnet på :) Ska bli väldigt spännande måse jag erkänna, se vad dom har att erbjuda. Det är lite grisen i säcken idag då :)

Vet inte riktigt vad det är jag ville skriva idag, ville nog bara uppdatera lite :) Kan mycket väl bli att jag skriver ikväll och berättar va det är för kurs jag ska börja nu :)

Men snart kommer Jonas så ska vi gå till skolan, men vi skrivs senare då!

Om karma finns undrar jag fan va det är jag har gjort.....

Herrrååååå

Söndag!

Idag är det söndag och allt är som vanligt när det är söndag, man gör inte så mycket utan bara väntar på att nästa vecka ska ta vid...

Nästa vecka så händer det en del saker vill jag tro :)
Måndag så börjar vi en ny kurs, vete fan i vad men något om ord säkert eller nått :P
Måndag är även den dagen då jag, Jonas och Eric ska ta upp träningen igen! Ska fan bli bra skoj!!
Måndag är åter igen dagen då jag äntligen ska få testa på Rock Band, wwwwooooeeeeee!!!!!! eller weo ska det ju stå men palla ändra...

Onsdag blir det ju kåren...visst fan måste in och skicka inbjudan :) Någon som vet hur man gör kanske?

Fredag och lördag blir det återigen fesssssst nu när för en gångs skull är ledig och allt!! :)

Sen va det nog inge mer som jag skulle göra... Va dock några kommentarer jag skulle besvara här... Men dom är ju borta med vinden så klart... :((

Nä nu blir det att skicka inbjudan till alla på Facebook och sen blir det film nr 2 :)

Heerrråååå

Tenta....

Idag så är det tenta-fredag vilket aldrig är roligt! Om 1.5 tim så startar min penna skriva ner allt jag kan om språkutveckling och språkbehärskning samt språkanalyser..... Jag tror banne mig att jag kan klara denna tenta om jag inte får helt hjärnsläpp där sen :(
Och klarar jag den inte så tar jag det för jag har verkligen inte pluggat så bra som jag brukar göra till denna tenta... Tror att det kan att ha och göra med att det är den första efter sommaren så man går fortfarande runt i lov tankar :(

Men jag och Bodil har redan skaffat böckerna till nästa kurs så nu är man med från början istället... Kanske man kan läsa lite varje dag som jag märker att vissa av mina vänner gör :) Känns som en mycket bra grejj det där :)

Önska mig nu lycka till så skriver jag mer här ikväll efter tentan, kan nog även lägga upp bilder på lägenheten mamma så du får se :)

Herrrrååååå


Uppdatering:

tentan gick banne mig bättre än väntat, kunde allt men frågan är bara om jag skrev tillräckligt mycket på varje fråga så man får ihop nog med poäng... Men jag tror nog jag gjorde det, lär väl inte bli VG direkt.. Men vem behöver ett VG i betyg på högskolan?

Nu kommer även bilderna på min lägenhet som jag har utlovat! :) Mamma, jag kommer ringa dig snart så det har jag inte glömt :P

va tvungen att ställa garderoben i hallen, nackelen är då att hallen EJ är stor nu!!!


Hyllor på väggen och en byrå, skönt med mer ställen att ha kläderna på. Vet bara inte än vad jag ska ha på hyllorna :)


Se vilka fina hyllor... ;) familjen, ser ni renen?



TV:n är på väggen och jag kan nu äta vid bordet ;)  Att titta på Ellen är inte bögigt!! Hon är rolig!!!


Dom 2 skåpen till vänster är nya, spriten har varit här ett tag nu ;) Om ni undrar vad det är jag lagar på spisen så är det pasta! ;) Viva la student!!!


Sjukt smart med diskställ i skåpet! Slipper man se skiten... Nere i det vänstra skåpet ska det tillkomma en micro ;)


Så nöjd att jag hittade detta praktiska skåp!!


Hoppas ni har fått ett litet hum om hur det ser ut här på Nyhem i Halmstad nu ;)


Nu får det vara slut för idag...Måste iväg att jobba nu, jobbar hela helgen också... Där försvan den tenta festen.... :(

Heeerrrrååååå (igen)

Klar!

Nu är jag äntligen klar i lägenheten med allt jag köpte från IKEA! Fast det har visserligen bara varit sjukt kul att sätta ihop och upp möblerna när man fick sällskap av Jonas :) Så åter igen måste jag nog tacka Jonas som hjälpte mig med väldigt mycket i både ihopsnickeriet och uppsättning :) TACK JONAS!!!

Så ikväll har jag bara städat upp efter oss här, blev fan bra nice när det va städat! :) Man mår fan så mycket bättre när man befinner sig i en ren och fin lägenhet istället för en sjukt stäkig en, som det lätt kan bli hemma hos Herr Fritz... :( Men nu hoppas jag bara att jag kan hålla igen lite när det kommer till nedsmuttning :) Men det lär ju gå som allt annat....

Fick även lite klagomål av Jonathan på min sida, han tyckte den va ful :( Men fan jag hittar ju ingen som passar och sen så kan jag ju inte se ur den ser ut förens alla akn se det :S idioti bara!!!

Men men nu ska jag sova (eller mer äta sen kolla film) så ni får ha ett bra liv tills bilder på lägenheten kommer upp. Som kan bli imorgon beroende på tid och allt :)

Herrrråååå

RSS 2.0