Uppdatering!

Här kommer en liten uppdatering om går kvällen!

JAG HAR GRISAR TILL KOMPISAAAAAR! Satan va det ser ut här! Öl burkar över allt, chips på hela golvet. Men annars ser det bra ut ;)
Måste även tacka Carro för att hon köpte mjölk till mig igår!!! Tusen tack Carro! Jag skulle inte alls varit glad just nu annars. Behövde jag inte dricka vatten till mina mackor :)

Ikväll vete fan vad som händer. Mina vänner får bära med sig denna arma människa på något roligt och spännande äventyr! :)

Men nu får det vara slut sålänge så höres vi!!!

Heerrrrråååååå

Måndag

Klockar är i skrivandetsstund 07:14 och jag har varit vaken i ca 30 min.. Det är måndag och jag har tvätt-tid kl 7 på morgonen... Varför väntar man alltid in i det sista med att tvätta? Speciellt när jag har haft 2 tider innan denna, första sket jag i av ren lathet.. Andra glömde jag för då satt jag och kollade på AA, som jag visst råkade glömma igår :P

Ja imorgon börjar iaf den nya kursen. Kommer bli spännande för vi ska ut på VFU i denna delkurs. 4veckor slänger dom ut oss på VFU! Så det ska bli spännande.

Idag tänkte jag träna lite banne mig, hoppas bara Jonas eller Eric kan hänga på, palla åka själv :( Så måste jag köpa mig en cykel nu igen, Sofies mormor ville ha tillbaka sin cykel, så nu är jag ´cykellös :( Men men det ska nog gå att ordna tror jag :D

Zandra! Klart som faen jag vill ha finbesök! :)

Nä nu är jag för trött för att skriva mer, så ni får dteta tills jag skriver igen! :)

Heeerrrråååååå

Mamma!

Du ska inte känna så mor!
Jag vet att du finns när jag vill och hur mycket jag vill, men detta är inte så hårt mer tråkigt att det blev som det blev typ. Där av att jag tror det är bättre för mig att inte tänka på det så mycket. Så att sitta och prata om något som jag själv inte har svaren på varför det hände och dra upp det hela tiden känns inte så roligt. Så det är bara för min egen skull! :)
Så du behöver inte vara orolig mamma lille! :)
Älskar dig! Puss


The best mum ever!


Meee!



(Hittade inga bilder på bara dig och mig, så fick bli en av båda!)

Ha ha ja du!

Citerar Will Smith från Hitch

"this is why falling in love is so god damn hart".

Vill iaf tacka Bodil för den oerhört trevliga och långa promenaden, den va banne mig på 2 tim typ! Fan inte vanligt när det kommer till mig inte :P Kanske behöver lite problem för att röra på denna arma kropp man besitter :P
Sen vill jag återigen tacka Bodil för den enormt goda maten jag fick också! Fan du är då en pärla! Typ som min båtshake när jag faller över bord ;)

Familjen, jag antar att ni vill höra av er just nu. Men hoppa den biten är ni snälla, pallar inte hålla på och älta skiten om och om igen. Vet iaf att ni finns redan nu så det är toppen! :)

Nä nu ska jag nog försöka sova lite för imorgon ska jag jobba satan med min ko...konk...konmini...ääääähhh jag veta fan va den heter så jag ska iaf plugga satan imorgon, så jag kan gå på quizet på Bull´s imorgon och sen ta med mig Jonas hem och dricka öl och kolla USA valet! :) Kan inte bli annat än succé!

Jag får mer och mer det intrycket att man förväxlar frihet med fräckhet.

RSS 2.0