Torsdag

Inte för att vara sån, men det är ok att missa en dag! Så det så!!! =P

Idag har jag varit och simmat med klassen på Sannarpsbadet. Vi fick typ lära oss att simma kändes det som. Vet inte om det va meningen att han skulle behandla oss som ungar för att vi skulle förstå hur man skulle göra i en grupp med barn. Men jag tyckte det kändes lite konstigt... Vi skulle Tex. hoppa från trampolinen, så dök jag ju. Som man altid gör när man hoppar där, så kom han fram efter och sa att det va bra att man även fick se ett dyk. Låter kanske inte så konstigt men när han väl kom fram till mig så kändes det som att han typ tyckte jag va en idiot för att jag dök :S Men men så va det säkert inte.

Fick iaf testa på att livrädda lite. Det är banne mig inte det lättaste ska ni veta! Fan va jobbigt det är! Och då va vi i en simbassäng och inte på ett hav med massa vågor. Fattar inte hur man ska göra om man simmar med en människa i en livboj när det är vågor... Fan man hade ju problem med att hålla huvudet uppe nu när det va lugnt... Hoppas att jag aldrig kommer behöva göra det på havet!

Nä nu ska jag försöka kolla runt med människor och se vad alla ska göra, less på att sitta här hemma bara kväll efter kväll.... Blääääää!

Ni får hade bra så kanske vi höres imorgon innan jag sticker till Herrljunga!

Heeeerrrrrrååååå

Fortfarande Tisdag

Jag han att skriva även idag! Jag är då kanske den absolut bästa människan i heeela världen må ni tro! :)
Inte för att jag är någe vidare sugen på att skriva, men jag har ju sagt att jag ska försöka skriva iaf :)

Min dag började med att jag vaknade.....ööö jag är smart..... Sen bar det av till skolan för lite grupparbete för första gången i mitt nya program. Det gick väl så där måste jag erkänna, vi gjorde det vi skulle men det tog typ 100 år längre än vi trodde. =)
Vi snackade om allt annat än vårt arbete! =) Vi pratade om rymden och livet där ute, vi pratade om hur vårt framtida arbetsyrke kommer att se ut, vi pratade lite om ptv eller pth, ja ni ser att det är inte riktigt dessa saker vi borde prata om när vi gör ett arbete om det sociokulturella perspektivet.... Men kul hade vi iaf! =)

Efter detta arbete bar det iväg till morfars och en fika. Där blev det också mycket prat om allt och inget. Mycket trevligt måste jag erkänna! =) Vi inte bara pratade utan vi spelade Yatzi och Vem där också. Måste säga att jag va snäppet bättre på Yatzi än Vem där! Men men man får väl försöka med en revanch nästa gång! =) Så nu ligger jag i hård-träning för att öva på bra Vem där frågor! ;) 

När denna fika på ca 3 tim var slut så skulle denna stockholmare iväg och kolla film hemma hos Anne med diverse människor från bla klassen. Hern (jag) fick då vara den som kirrade filmen, jag tog då med Offside pga att jag tyckte det va en film som alla skulle tycka om. Det tror jag dom gjorde också =) Men man är aldrig säker!

Nä nu ska jag nog försöka ta upp det här med att läsa min bok lite tror jag. Eller nä det ska jag inte riktigt än. Måste plugga lite till redovisningen imorgon kom jag på nu.... Och jag som har sån scenskräck! Bläääää

Men hade bra så kanske vi höres imorgon!

Herrråååååå

Lekrid!

Idag har jag haft min första dag med lekar. Sjukt kul är det! Känns helt rätt att få hålla på med kroppen och ha lite "gympa" igen :) Tror detta kommer blir bra :)

Ska tillbaka till skolan om ca 20 min för en föreläsning som jag inte har en aning om vad den handlar om :( Har även en uppgift som ska lämnas in på onsdag som handlar om en artikel om ledarskap tror jag, låter inte allt för piggt. Men men vad gör man inte? :)

Nä nu ska jag byta om och gå mot skolan...Hade!

Herrrååååå

Torsdag (igen)

Jag och många av mina vänner ska åka till Herrljunga om 1 vecka och spela fotbollsturnering.... Eller nja, jag ska ju såklart inte spela men jag blev coch iaf! Ska bli sjukt jul!
Om ni vill läsa mer om oss i laget och spelarna så gå in på http://www.halmstadunited.dinstudio.se/ där står det lite om oss och vad vi har för mål här i livet! :)

Enjoy!

Herrrååååå

Torsdag

Idag har det varit en lugn dag, skulle men Jonas och simma men så blev det inte. Jag måste ta mig ikragen och börja träna snart banne mig! :(

Men ikväll blir det iaf film hos Boddan med förhoppningsvis Eric och Sofie också. Men först blir det mat! Blev lite över från middagen igår som åker in i micron ikväll ;)

Har lärt mig en sjukt lättlagad och god måltid idag också :) Man tar en kyckling och skär den i bitar, steker den i pannan och i med lite Uncle bence sås. Sjukt gott blir det! Och det tar inte längre tid än typ 5 min att laga heller! Underbart! :)

Nä, nu ska jag äta så jag hinner kolla filmen! Lär bli en hel del godis också :) :) :) :)

Herrrååååå

Nu så!

Nu har jag fått nog av att damma av dammet så ofta som jag måste göra här! Så nu ska jag återigen försöka mig på att iaf skriva lite per dag!

Nu orkar jag inte skriva om min allt jag varit med om sen senast!
Men kan iaf nämna att jag har varit i fjällen, närmare bestämt i Lofsdalen. Det va sjukt kul! Äntligen fick man komma upp, det blev ju inget förra året med tanke på att jag flyttade ner till Halmstad och började plugga då.

Har börjat spela innebandy igen. laget är bra men mycket påminner om laget uppe i Berga, fast här finns det banne mig mer orginal! :)

Men det av väll typ det jag orkade skriva nu...

Höres imorgon igen då!

Herrrååååå

RSS 2.0