IKEA!

Äntligen är dagen kommen, dagen då jag kanske kan få min lägenhet att se ut som ett hem! Jag är så sjukt taggad på att få åka till IKEA asså! Trode aldrig att man skulle vara det, men ack vad man misstog sig :)
Nu ska jag äta frukost sen ska jag städa här hemma också. Det kan behövas om det nu ska komma in massa möbler in hit! Vill samtidigt passa på att tacka både Jonas och Bodil som har gjort denna resa möjlig. Då båda har lånat ut sina bilar till denna resa men det va Bodils som passade bäst nu när vi blev 3! Så tack så mycket Jonas och Bodil!!!

På fredag gälle det, det är då tentan som jag mycket väl kan kugga på  kommer. Så denna vecka kommer att gå i läsningens tecken!  Fan va jag inte pallar men som sagt så är det ett nödvändingt måste.....

Men men nu blir det frukost innnan magen låter så mycket så grannarna hör det :)

Herrrååååå

Inflyttningsfesten

Igår va det som sagt en fest hemma hos Jonas, vilket blev en lyckad tillställning :) Många människor och mycket alkohol blev det :) Tack för igår Jonas och Marie! Det får nu banne mig göra om!! ;) Tyvär så har jag min kamera hemma hos Jonas så jag kan inte lägga upp några bilder från igår :( Men det kommer senare ikväll!

Men idag är det då en mindre rolig dag då jag har lite känningar av igår plus att vi ska sitta ner och göra klart vår redovisning som vi ska hålla på tisdag :( Men men det är ett nödvändigt måste, så det är bara att ta sig i kragen och göra det! :)

Imorgon ska jag åka till IKEA och köpa saker till min lägenhet! Äntligen kanske man kan komma i ordning här hemma! Ska köpa lite hyllor och skåp typ. Längtar! Så ska jag försöka få upp min TV också :) Det kommer nog bli det fetaste! ;)

Men nu vaknade Bodil så nu är det nog time att sticka till Jonas då :)

Heeerrrrååååå

Uppdatering!

Nu när jag fått mycket god och härlig respons på mitt uppdaterande så måste jag nog försöka att hänga med mig själv på detta!
Inte för att jag själv tror på tanken att försöka uppdatera 1 gång per dag, men om målet är att göra det så blir man ju besviken sen, så det kan jag ju sätta som mål :P

Men vad ska jag skriva nu om då.... Jag har varit ute på Bull´s idag, det va trevligt. Det va en liten skara som innehöll Kungen him self, Carro och Bodil. Måste nog även säga att jag är stolt över mig själv då jag lyckades med att bara ta EN öl där innnan jag gick hem :) Det är för din skull min kära vän Jonas, som imorgon kommer kirra en mycket härlig och efterlängtad inflyttningsfest :)

Vad mer ska man skriva om..... Äh nu får det fan räcka tycker jag! Om ni vill veta något får ni ställa frågor som komentarer så ska jag se om jag lyckas besvara dom med hjälp av goggle!
Tyvär Henkan så kommer jag inte lägga någon större vikt i dina frågor :P För alla vet ju redan att vi LÄT dig vinna på bowlingen :P

Herrrååååå

Kåren!

Först och främst vill jag helt klart välkommna den senaste i stabben av läsare på denna underhållande sida, Anna!
Du är välkommen och hoppas du kommer att få många och roliga studer med mig här på internet...erm...ja......

Men igår va det iaf gasque på kåren för alla lärare. Stört roligt va det tills det blev just nattklubben kåren! Jag fick på mig ett några lambos, varav en av dom fick jag stå helt själv och utföra... :( Blev stört mätt och belåten på öl efter denna händelse så intaget minskade krafftigt... Va visserligen rätt skönt då vi hade ett viktigt uppdrat i att göra klart vår redovisning om våra observationer vi har gjort... Men bara för att man inte dricker så betyder ju inte det att man går och lägger sig i tid inte nej.... Först fick mans tå och vänta på jackan i typ 40 min, sen när man kom hem satt grannen och åt mackor utanför och det vill man ju inte missa :P Gick och la mig kl 4 och upp kl 9... mindre pigg :P Ikväll kan det bli att jag bara slöar och glor på en rulle asså! :)

Men på lördag blir det galej hemma hos Jonas, som har inflyttningsfest :) han har sagt att vi ska hålla på hela natten...Om man dömmer från Stockholmshelgen nyligen så är det just det jag klarar av... Ska man vara stolt? ;)

Men nu ska jag laga mig lite lax och potatis...men vi får höras mina tappra soldarer!!

Herrråååå

Jonas!

Idag ska min kära vän Jonas vara med i programet postkodmiljonären 50-50 eller va det heter :)
Jag hoppas att han kommer ta hem storvinsten så han bjuder mig på en öl sen när programet visas! ;)

Idag ska iaf jag och Bodil observera barn och försöka få fram en redovisning på ca 15 min :( Inte kul att redovisa när man har scenskräck inte nej!!! :( Men men det ska nog gå vägen :) Jonas och Bodil får hjälpa mig bara :)

Sen vill jag välkomna 2 nya läsaer till denna blogg! Dom har inte kunnat komma in på min sida förens nu, vilka snillen va :P Men hoppas ni får ett par trevliga stunder här med som alla andra får när dom kommer in hit :)

Men nu va det bara några raders uppdatering som jag han med, ska möta Bodil om typ 1 tim och hämta ut lite material till vår observation... Så ni får hade bra så länge så höres vi! :)

Heerrråååå
Hoppas du vinner idag Jonas!!!! ;)

Sämst!

jag akn nog vara det sämsta bloggaren i hela världen... Jag uppdaterar ju aldrig :(
Har en hel rakkans massa upplevelser från min tur uppe i Stockholm som jag kan snacka om :) Men just nu pallar jag inte... Får ta och göra det imorgon om jag orkar ;)
Ska jobba och sen festa imorgon... Eler jag ska inte med ut utan jag ska bara gå och fira Ninas lilla födelsedag, så kungen är bara med på förfesten :) Man pallar inte längre att jobba bakis vettni...

Men nu blir det slafen och sen upp och jobba!

Hade gött så länge så höres vi!!


Heeerrrrååååå

Trycket!

Jag faller för mina vänners enorma tryck om att jag, stjärnan, kungen, måste uppdatera denna annars så trevliga blogg.

Vad ska man skriva idag då?
Ja, idag har jag varit på höstens första quiz iaf! Det gick väll typ som det brukar göra när livets bord är i farten ;) Med 9.75 friska poäng så kom vi hela 3 poäng efter 3:an. Men vi är alltid lika glada ändå när vi lämnar bull´s trevliga lokaler.

Imorgon är iaf dagen då jag ska tatuera mig :) Ska bli stört roligt, jag är inte det minsta rädd nu över att han inte är duktig nog. Jonas och Erics tatueringar blev stört bra! Så han ska nog inte misslyckas med min heller tror jag :)

För övrigt så ska jag åka till stockholm på torsdag igen och hälsa på familj och vänner. Där jag då ska fira min födelsedag igen.
Ja det måste jag ju prata om, min otreoligt händelserika helg :)
Fredagen gick ut på att först vänta på att Jonas skulle få tatuera sig och sen för att min födelsedagsfest skulle dra igång. Det bara small till så va den igång med fulla muggar, grillen tändes och ölen flödade i diverse halsar! Vi va ett bra gäng som firade denna mans födesledag måste jag erkänna. Trist bara att en man vid namn Michael fyllde denna man med diverse sprit sorter så kvällen slutade redan vid halv 12... Sen va det bara att tacka för mig när dom andra gick till stan :( Men kvällen var iaf mycker rolig och trevlig, mycket folk kom som jag inte alls trodde skulle komma. Så det va en mycket trevlig överaskning :) Tack för den kvällen alla ni som va här! :)

Lördagen va då en lördag som inte började så bra med mycket bakishet och oladdning. Men det fixade till sig under dagen och taxin åkte ner till Helsingborg där jag skulle ha firmafest. Taxin va då inte vilken taxi som helst utan en karaoke taxi, jag va självklart tvungen att damma av: du kära lilla snickerboa och hönan Agda. Festen hölls på Olympias vip avdelning med gratis mat och bar. Oj oj oj vilken mat det va då! För att sen kunna säga, oj oj oj vilken fylla det blev då!!! Gratis bar är aldrig en bra sak att ha då det inte riktigt beställs så många öl utan mer av drink sorten.. Men även denna kväll slutade i succe!

Men nu ska jag iaf gå och lägga mig så jag får gadda mig imorgon! :) :) :)

Men det va iaf den största uppdateringen på länge ;)

Heeeerrrråååååå

Skoldagen

Idag är det min första skoldag efter sommarlovet, det ska bli kul och spännande på något sätt. Spännande och se vad det är vi ska läsa och kul att få träffa alla mina vänner igen :)
Har även konstaterat att jag nog aldrig haft så här många vänner som jag har nu efter nollningen. Känns konstigt att ha så många bra vänner. Många vänner har man ju haft men hur många bra vänner har man haft lixom? Men det känns kul det med :)

Ska snart hoppa in i duschen och piffa till mig inför skolstarten. Men innan ska jag nog äta frukost tror jag.
Har klippt mig också, blev väl så där halvnöjd bara. Hatar att vara nyklippt ser så rakkans konstigt ut : Men men det blir nog bra det med tillslut! Så ska jag tatuera mig den 10sep!! Längtar som satans ragata massa ska ni veta! Jag ska göra en lie man som står på massa döskallar typ, ska få se hur det blir den 9e då han ritat klart bilden :) spännande spännande!

Men nu ska jag gå så jag är ren och fin när jag ska sitta och följa med på föreläsningarna! :)

Herrråååå

RSS 2.0