Fredag

Idag är det Fredag, sitter här hemma och ska snart lägga mig och glo en film tror jag. Börjar känna en början på en förkylning.... öööö .... men måste vara laddad imorgon, Eric fyller ju baskimig 25år... så har stakarn en om tenta att göra på sig stora dag :((
Ska till byn imorgon och inhandla diverse alckohol :) Sen senare på kvällen valde Eric att vi skulle spela poker och ha en wii-bowling-turnering ;)
Tror att Sofie och Carro kommer också, så vi kommer alla vara samlade att hedra lilla Eric :)

Första veckan har även gått på delkurs nr 3. Känns som att det kan bli en bra delkurs, läraren verkar ha kolla på saker och ting. Istället för dom andra virrhönorna i hagen.... Missade första dagen dock, man känner verkligen att man är efter bara man missar 1 lektion :(( Men får gå iaf :)

Nej nu blir det jumper och ett hopp ner i bingen...

Herrråååå

Stockholm

Nu har jag varit ett tag i Stockholm och hälsat på mina vänner i Berga.. :)
Det va behövligt känner jag nu så här i efterhand, saknar dom där uppe... Så det känns skoj att jag kommer åka upp om 1 månad igen, då jag åker ut på ålandshav och hoppar till rock :)

kan nog inte riktigt sumera denna vecka mer just nu, än att säga att det va en vecka som bör annalyseras (hoppas jag stav ade rätt nu när man skulle stila) ;)

men nu ska jag ha det roligt med mina vänner Sofie och Carro dådom erbjöd sig att roa mig idag med en tur till ... hmm .... skulle iaf till net on net och handla mat, men vart det låg vete fan :P
Nu bör dom snart vara här, så jag måste sluta nu...

Skriver mer när jag har mer att säga om veckan i mittensverige... :)


Herrrååååå

Tenta-time

Nu sitter man här, ca 1 tim innan man ska gå mot skolan för att ge sig på sin andra tenta!
Jag har inte riktigt samma känsla över att jag kommer grejja den som jag hade till förra, men vi får ju sitta och disskutera ihop på denna. Så kanske går vägen om man har lite tur!

Sen när jag gjort den tråkigt tentan så börjar resan mot Stockholm, närmare bestämt till Åkersberga, där jag hällsar på mina goda vänner :)
Va ett tag sen nu jag va hemma, så ska bli jävligt skönt att få komma upp igen och träffa alla! :)
Segt bara att det tar typ 6 tim med tåg :( Men man får försöka sova så gott det går, läsa en tidning och bara roa sig själv :)
Om mina lärare hade gjort det dom skulle, som att så här ca 1.5 vecka efter man bad dom titta på min förra tenta, hade rättat den så hade jag kunnat plugga till den. Men nej nej, för hon som skulle titta på den har väl glömmt den eller nått, så hon ska titta på den idag och se om hon kan ge mig ett G på den. Men tack så mycket med tanke på att jag har omtenta nästa helg.
Nä varför ska man ge någon så lång tid som möjligt att plugga på? Idioter!

Nej nu ska jag piffa till mig och ladda inför tentan......... huuuuu detta ska ej bli skoj :(

Herrråååååå

Ha ha ha

ha ha jag måste tacka Sofie för din fina länken hon la till i kommentarer.
Skrattade en del :)) inte för jag läste den, men det behöver man ju inte! :)
haha tack Sofie!!!

Inte långt kvar nu...

Nu är det inte många dagar kvar till den omtalade jätte röriga tenan.
Jag kan er känna så är för alla att jag är inte så vidare påläst om hur en grupptenta går till, men tror att det kan bli bra svårt iaf!
Igår ville jag släppa plugget ett tag och tänka på annat, så bjöd hit Eric, Jonas och han tös Marie på lite poker.
Det gick som det alltid gör här nere, skit! Jonas vann och Marie kom tvåa. Varför kan jag aldrig vinna för? Tycker inte det är snällt :(
Idag ska jag starta om på pluggandet och läsa en del! Och ikväll är det sista programmet av melodifestivalen, och det måste man ju se! Har ju trots allt sett alla andra, så kan inte missa finalen.
Ska gå till ICA snart och köpa mat  ocu godig, kna inte se skiten utan godis ju! :)

Så ska man åka till Stockholm om några dagar, ska bli stört roligt att få komma "hem" och se mina andra vänner :)

Men nu måste jag sluta med detta och göra frukost ;) vi ses när vi ses, om inte så är jag blind...


HERRRRRÅÅÅÅÅÅÅ

Inte för att jag åkt en kryssning på ett tag. . . .
image39

Inatt....

Jag hade ingen lust att skriva igår, då jag satt och pluggade rätt länge. Sen skulle man åka hem till Sofies mamma och äta lite födelsedagsmat och fira henne en sväng. Så det blev lite väl sent, då jag va hemma ca 22.30-23.00 :) Men idag skriver jag iaf....

Det va trevligt där hemma hos Sofies mamma med Sofies släkt, slapp man laga middag också :P Dom va jätte snälla mot både mig och Carro som va där :)

Men inatt hände det något mindre roligt, eller det behöver inte vara så farligt. Men man blir lite halvrädd när man ligger själv hemma och försöker sova, när plötsligt hela rummet lyses upp av något typ av ljus (vill få det till en ficklampa) och någon som börjar skricka. Först hörs det som att någon skricker: HALLÅ eller HEJ. Sen skriks det något som jag inte hör vad som sägs.
Den scenen höll mig vaken en stund ska ni veta! :) Man blir ju lite orolig att det är något på gång nu när man bor i ett av Halmstads värsta områden :P
Men satte på timern på tv:n och somnade lite senare. Nu ska jag in och kolla lokaltidningen om det står att det har hänt något eller om det bara va jag som förstora saken :)

Nu har Jonas kommit, ska bara vänta in dom andra sen blir det mer plugg :)

Herrråååå

Imorgon Sofie, då rakkans du!!

Idag är det dagen innan min vän Sofie, försöker sig på att vara gammal. För imorgon fyller hon år!!!! :)))
Men hon får bara vara gammal i ca 6dagar, för sen fyller Carro år och då bli hon minst igen :((
men jag väntar förväntandsfullt på brakfesten hon ska ha iaf :D för den är jag bjuden på har hon sagt :)

men i dag har det inte hänt så mycket. Varit i skolan mellan 10-15 sen hem och läst lite i böckerna och degat typ.
Men imorgon ska jag och Carro sätta fart på studierna och plugga, hon kommer till mig kl 10 och då smäller det. Inte bara i knutarna utan även på öppna ytor.

Annars är det bara bra med mig här nere, skolan går nog bra och har det skoj med mina nya vänner :) men det ska bli skönt att få komma hem till berga om 1 vecka och träffa dom där uppe med :) och då om jag nu grejjade min tenta så har jag inget plugg den veckan heller"! Annars måste jag plugga till den omtentan, och det skulle suga!

Skriver imorgon om hur det va då Sofie tog ett steg upp på ålderstrappan... :)

Herrrrååååå

lördag!

Så va det dax igen för enu en lördag. Men denna lördag kommer att gå i ett lugnare tempo än dom andra, då mina pengar är slut :(
Men snart ska jag tvätta och gå en sväng i det fina västkust-vädret vi har här nere. Inte som i Stockholm inte där man andas avgaser hela dagarna och får cancer.
Jag kommer att sätta mig en stund och plugga idag med...har läst lite i en bok som va ska läsa ut, dock så började jag på fel bok och inte det goken som ska vara klar på måndag... och nu känns det ju rätt så dummt att hoppa över till en annan bok. Så jag kommer läsa så mycket som mina ögon och jag själv orkar idag i denna, sen blir det att läsa 1 eller kanske 2 kapitell i den andra imorgon :) Bara så jag grejjar att göra en fråga till lektionen på måndag, sen kan man ju läsa vidare efter det menar jag :)
Igår va Sofie över på ett stycke film, vi såg Simpsons the movie. har sett den och kom på under filmen att jag inte tyckte den va så rolig första gången heller. Dom är roligare under sina 30 min istället för 1.5 tim. Blir lixom lite samma skämt och utragna skämt. Men Sofie tyckte tydligen den va bra så man fick snäll sitta och glo på en gul familj.

Nu ska jag nog inte skriva mer, har inge mer vettig att skriva :)
Men vi höres senare eller imorgon eller dagen efter det eller dagen efter det eller dagen efter det eller dagen efter det, sen måste jag nog skriva tror jag :)

Herrråååå

gårdagen.....

Som väntat så blev det bra ös igår när det bara va pojkar i salen. Pokern gick så där medtanke på att Eric vann båda gångerna igår med :( men sånt är livet... :)
Efter ett tag började idiotin infinna sig i våra kroppar, då gick det över till att kolla vad som fanns i garderoben innehållandes saker som inte tillhör mig. Och hittar man något roligt där så är det klart, då måste man ju testa det :) Och nu när det finns kameror så måste man även föreviga dom stunderna :P haha har inte skrattat så mycket på mycket länge :) haha säger bara HERREGUD!!!

sen vaknar man upp med jordens pangknack och en minde pigg kropp :( men nu börjar man komma tillbaka till livet :) trist bara att man borde sova snart, men lär inte gå och lägga sig :(

minde stolt och mindre pigg måste säga hej då till er och hitta på något annat :)

Herrrååå

Öl, Vin och Poker ikväll

Idag är det onsdag och dagen har blivit kväll, denna kväll för första gången på mycket länge som jag ska få umgås med bara killar... Kan låte lite bögigt, men så är det inte. När tillvaron i livet är att man är omringad av det andra könet då det går 42st av dom i klassen, så är en kväll med gubbarna i Halmstad i rätt ovanlig syn :) Tycker om mina vänner av det andra könet, ägare av namnen Sofie och Carro också... Men dom skulle jobba tidigt imorgon och bota en elak huvudvärk och kunde inte komma... Så då blev det bara hanar kvar av flocken...

En kväll bestående av hanar blir det så klart vin som stripar ner i strupen.... Med några härliga pokeröl :)
Ikväll är kvällen då Erics fina svit av 2/2 vinster ska brytas ner av den nya mästaren Nicklas! Det är jag det! ;)
det har kostat mig några timmar framför pokern på internet och en och annan slant. Men det är det värt om man får krossa honom :)
Alla i Å-berga som brukar spela poker med mig vet ju hur enormt duktig man blir av lite rus-drycker ;)

men nu kommer snart Eric så jag måste klara av turneringen jag är i nu och välkommna honom med tomtebloss och champange..

Herrrå!!

Inte mycket

Nu har det gått en dag eller två, och jag ska skriva vad som har hänt.

Inte mycket.... Jag gick till skolan som man ska när man har skoldag, åt lite för att sen göra det sista inför grupparbetet vi ska ha klart på onsdag... nu ska jag bara läsa det så jag kan göra en redovisning på ca 1 min...kan väl inte vara så svårt tycker man!
Men jag tycker inte om det här med att prata inför klassen, men vi har bara halvklass då så det bör nog gå.
Nu sitter man här och kollar Mt name is Earl och spelar poker. Det går inte bra för Earl och det går inte bra för mig på pokern. Så kanske ska sova snart :)

Resan är bokad till Berga iaf, den 18e tar jag tåget upp mot stockholm (men detta tror jag att jag skrivit förut).
Men men nu har jag skrivit klart :) Imorgon börjar jag kl 9 och slutar kl 12 :) sen kan det bli film med "gänget"  och se en råtta som är duktig på att laga mat :)

Herrråååå

Mer bilder

Och som utlovat så kommer det bilder från i lördags här med :)


Eric och Sofie taggar till :)
image35

Jag taggar till så gott jag kan :)
image36

Även Eric kan Alby :P
image37

Och Sofie kör Västerås :)
image38


Det blev inte så många bilder denna kväll tydligen :(

Men nu ska jag gå och äta frukost...blir nog hårt bröd och ett glas oboy... sen måste jag diska, handla och dammsuga... midre roligt...men det är så det blir om man inte städar på några dagar... kommer surt efter som mor skulle ha sagt... :)
Så undrar jag även varför mitt gmmla jobb Shell har problem med att ge mig min sista lön... börjar ana uggorl i mossen.... :)
Så måste jag även skaffa mig ett extraarbeta, inte idag dock...men myket snart, palla att aldrig ha pengar asså :(
Ska även boka resa till stockholm idag hade jag tänkt :) kan bli att jag åker hem den 18:e, efter min tenta...men får se vilket som blir billigast :)
Nej nu ska jag sätta gång med mina måsten...

Herrrå!!!

Bilderna

Som jag sa skulle det komma upp lite bilder igår... Men med min enorma satsning på mitt bloggande så blev det idag istället :)
Vi börjar med Onsdagen...... (trummvirvlar i bakrunden)


Sitter            Carro                                           Marie                    Eric                         Therese och fullar till
image30


Nu har en viss fylla kommit in i bilden...
image31


Flickorna                          Therese  och                Camilla har roligt i hörnet
image32

Så här gör man tydligen i Alby.... ;)
image33


Gänget på Kåren :) Se så glad man är där...
image34

Mitt bloggande....

Nu har jag bestämmt mig för att korta ner mina inlägg betydligt och inte göra en sån stor grejj av detta bloggande!

Från och med nu kommer det uppdateras oftare och med små korta inlägg, men kommer vara fyllda av massa intresant läsning iaf. Kan se det som en novell :)

kan ju börja prata om onsdagen då vi var ute :) Vi va på Kåren även denna Onsdag... drag som det alltid är när språkom festa så blev det en bra fylla och mycket dans :) och en av oss (inte jag) festade nog lite väl hårt då det kan ha kommit en skvätt spya från dennes mun :P
Mådde som amn alltid gör dagen efter på torsdagen... och så va det pån igen igår, så nu mår man så igen... :S
det va kul igår med :) dansade lite till Sofies favoritmusik, schlager.... :) (vet ej hur det stavas) :P
Och nu ska jag titta på luuk och björrn igen... bilder kommer upp från onsdagen coh igår efter programmet :)

hej hej!

RSS 2.0