Bättre plus nytt jobb!

Eller det är samma jobb men på ett nytt ställe idag vilket jag aldrig mer kommer att jobba på då det varit bra rörigt om vilka tider jag skulle jobba och grejjer. Men det är bara för att jag inte har en egen bil som man behöver för att ta sig ut dit :) Ska iaf bli spännande och se hur det är där, lite mer att tänka på än innan  (för jag kan ju typ allt nu.... NOT!).

Ska iaf ha grillgalejj här ikväll och det blir en lugn tillställning från min sida eftersom jag jobbar imorgon med :) Vi kommer nog få sällskap av en ny människa ikväll vilket ska bli skoj :) Sofies kompis Emma ska kankse med, lite nytt blod in i 5an ;)

Och mamma! Jag skrev så som jag skrev i mitt förra inlägg för att du inte har berättat ju... Men du är ju självklart den som ska ha det största tacken! Utan dig skulle det inte ha gått!
Du ska även ha tack för allt annat med mor! Du är en ängel som alltid finns där för dina barn!!! Love you! :)

Ska jag till jobbet....
vi ses!

Hoj oj!

Jaha!

Sitter här och tittar på min nya TV! Den är så fin så fin ska ni veta! Sen är det en as bra bild också...så jag är stört nöjd lver mitt köp, måste tacka Jonas för att hjälp med letande och hämtande och allt! Tack Jonas!

Nu ska jag försöka sluta tänka en stund och kolla film för att förhoppningsvis kunna sova en stund sen...

Hej hej

Mörker

Man tolkar saker och ting på sitt eget sätt, svårt att se allt som det igentligen är. När mycket blir sagt så undrar man vilket av det man ska tro på. Det som sägs och som hör ihop med allt annat eller det andra som bara sägs... Hur man än ser på saken så är det iaf kännslorna för stunden som tolkar allt!
Svårt att vara stark när många saker spelar sin roll i "spelet"...

Dagarna!

Nu har mamma och Gunnse sett hur Halmstad och mitt liv ser ut. Har varit sjukt trevligt dom här dagarna måste jag erkänna!
I tisdags när vi kom ner så gick vi runt på massa olika pubar och bara tog det lugnt. Då märkte jag hur dåligt jag kan mitt Halmstad asså, fan har ju inte en aning om vart man ska gå :) Kan typ 2 ställen sen är jag helt lost :P Skulle även säga till Gunnar hur kan skulle köra för att komma hem till mig, vilket jag gjorde med största osäkerheten ska ni veta! Kan ta mig fram via gång eller cykel men bil...Fan helt lost må ni tro!

Igår Onsdag så åkte vi och köpte en säng till min nya lägenhet, bra skön säng asså! :)
Sen åkte vi till Östra stranden och vadade lite och det va inte lika varmt i vattnet nu som det var när jag åkte till stockholm där vill jag lova! :( Sen efter det åkte vi till stan och åt kanske dom godaste pajjerna ever! För att sedan strosa lite i shopparna och köpa kläder :)
Det va nu laddningen började för det som skulle ta Sverige vidare till kvartsfinal... Mmm det va ju roligt att den matchen styrde hela upplägget för dagen.... NOT!
Men vi hade det iaf asa trevligt på Bakfickan som det hette där vi satt och drack,åt och kollade matchen :) Hela gänget va där för att säga hej till mor och Gunnar så vi va ca 10 om jag inte minns helt fel :) Mamma och Gunnar klarade av provet gallant iaf, alla tyckte dom va jätte trevliga. Det va ju roligt för dom iaf...För jag bryr mig ju inte :P mohahaha

Nä nu måste jag sluta för nu kommer dom snart och hämtar mig för en tur upp till stockholm igen :)

Glad midsommar på er alla där ute!!!

Herrråååå

Stockholm - Halmstad tur&retur

Kom till Halmstad idag och åker igen på torsdag för att få fira midsommar med mina vänner i stockholm...

Jag skriver nog mer här imorgon än vad jag gör ikväll för om jag skriver mer lär det blir att jag har ångest över det jag skriver bara... :(

Men men ett par rader är iaf något ni kan hålla tillgodo med tills imorgon (eller senare) ;)

Herråååå

El Stockholmo!

Då är man tillbaka i Stockholm igen och träffar alla mina vänner och det är roligt må ni tro :)
Jag höll det hemligt för alla så jag kunde överraska mamma och som jag gjorde det :) Syster sa att hon behövde hjälp med att hämta en tv jag köpt via blocket, men det kom ingen tv utan det kom en son istället :) Mamma började gråta, fast på ett sånt där bra mamma sätt i stället :) Det va roligt. Snart ska jag och sis hälsa på mormor och morfar som också lär bli glada över att se mig, för vem blir inte glad när en sån som jag kommer på besök? ;)

Såg ni Sverige matchen i tisdags då? Oj va dom spelade bra grabbarna, och vilket mål Hansson gjorde också :P Så nu är man ju inte taggad till max till matchen på lördag iaf och det är ju väldigt tur..eller?

Måste erkänna att det är lite halvtråkigt att vara hemma nu när en är på festival i småland och några jobbar och några är och rider, dom lämnar mig helt ensam så här bara. Carro, får man verkligen göra så? Är inte det lite elakt? Det tycker iaf jag att det är... Men som sagt jag och sis ska fördriva tiden med besök hos både mors far och hennes mor, min morfar och mormor blir det då...För er som inte är så smarta... :P

Men nu ska jag äta frukost och sen dra mig mot dem..

Herrrååååå

Måndag

Idag har det varit måndag, nu när den typ är slut menar jag :)
Har inte gjort allt för mycket idag förutom att ha jobbat typ. Gjorde mitt största sälj idag också, sålde byxor, skjorta, kavaj och ett skärp. Blev bra glad ska ni veta för notan den hamnade på typ 1600:- :) Chefen tyckte jag gjorde ett bra jobb, går så pass bra nu så en annan butikschef i en annan butik ville att jag skulle komma och jobba hos henne i sommar också! :) Det måste ju vara ett bra tecken efter bara 4 dagars arbete :)

Skulle även lämna in min jävla piss-telefon idag och få den lagad, men nej nej det fick man ju inte. Fast det gjorde inte så mycket för jag kunde laga den själv sa han hemma. Tog typ bara 20 min så det överlevde jag, om den nu är lagad det vill säga!

Men men nu ska jag sova för jag är trött efter att ha städat hela min lägenhet :) Bodil tyckte iaf den va väldigt fin :D

Herrråååå

Sverige!

Ja må du leva... ööö Sverige.... Grattis ditt avlånga land!

Idag ska vi ta våra tennisbollar för ett dopp i det blå med tillhörande kasta-tennisboll-match! Solen lyser som aldrig förr och vattnet är nog varmt och fint. Funderar på att man kanske ska ta en simtur över till båstal...Bålstad... eller vad är det som ligger vart..!!! Ekerö Finland eller stockholm? :S
Men det ska bli jävligt fint med en dag på stranden innan vi träffas hemma hos mig för enu en grillning på Vallås! Vi får ju ta och grilla så mycket som vi bara kan nu medans vi har chansen, för när jag flyttar så är det ingen av oss som har en sådan baksida som jag har nu :D Fast vi kan ju alltid grilla på gården där jag och Eric bor dock :)

men javlar va gott det ska bli med öl och grillat kött ikväll ska ni veta! :) Måste ju börja ladda upp tills imorgon när det är fotbolls-em :) Menj jag tänkte ta och åka upp till stockholm nu på tisdag opch åka ner igen med mor och Gunnse, men det gååår ju inte. Sverige lirar ju första matchen mot Grekland då ju :) Fan ska bli gött! Hoppas bara att detta underbara väder håller i sig så man får sitta på en uteservering och dricka öl som planerat :)

Och snart är det Danmark också!!! Ska bli så jävla underbart!!! Tänk att få gå på stranden i danmark.... för stranden ser ju så annorlunda ut här i Halmstad.... ööö eller, vafan! Men det ska iaf bli jävligt kul att hänga runt med släkten Fritz-Crone/ Lexhed / Hedin igen! :) Ska även bli ruggigt kul att få ta en dag i mitt kära lökken igen så man får se om stan blev öde efter det att kungen lämnade byn! :)

men nu är det time att sätta på sig flippfloppsen och lägga badhanduken på axeln och glida ner till öknen med vattet för en underbar dag! :)


Herrråååå

Första dagen på jobbet!

Då har man varit och provjobbat i en klädbutik för första gången nu då. Det gick väl så där må jag säga, men får iaf komma tillbaka imorgon igen så något rätt gjorde man nog :)
Det är ju inte alltid så lätt att hjälpa människor när man inte har en aning om vad vi har för kläder, kan inte säga storlekar på kunderna, kan inte ta betalt, ni kankse får en bild om hur min dag såg ut. Jag fick typ bara ta och packa upp varor och försöka hjälpa kunderna till den mån jag kunde annars fick man bara passa över jobbet på någon av mina trevliga "kolegor" :)
Hon sa aldrig att jag fick jobbet men att det fanns massa tider i sommar för mig att jobba sen om jag ville, jag antar då att hon menade att jag fick jobbet i sommar :)

På söndag drar det igång, fotbolls-em! Fan det ska bli så fett att sitta på en uteservering och dricka öl och hejja fram Sverige till ett em-guld. Eller jag ska iaf göra in del i arbetet mot guldet sen kan jag inte göra mer än att hoppas på att grabbarna nere i Öserike gör sitt.

Jonas den satans kneckten drar ju till Kroatien nu på lördag och lämnar denna fina stad till dess öde... Men det är ok för om man åker utomlands och lämnar oss så där så måste man köpa med någon fint present till mig! Hör du det Jonas (eller ser du mer kanske det borde vara)!?!?!?! Något riktigt fint måste jag ha om du ska få åka så där utan vidare!

SWen förstår jag inte hur denna j****la blogg fungerar, har laggt upp en bild på mig själv och även en och annan information också, men satan det kommer ju inte upp! Försöker även ändra utseéndet lite, men det blir ju aldrig som jag vill! Sist jag kollade gjorde jag reklam för damkläder.... Och hur tufft tror ni att jag tycker det är då? Jag kan då säga svaret, och det är....... INTE MYCKET! Hade ni rätt? ;)

Har blivit besatt av en ny sak nu också. Det är bönor som är min nya fetich här i livet. Fick nämligen reda på i måndags att 50g protein är existensminimum (svårt ord att stava til) och jag som *host* tränar på *host* gym.... Ska då äta minst 80g vilket jag då inte gör i dagligt intag av pasta eller pyttipanna, bönor är då min nya grejj :) Hade det för första gången i min sallad idag och hör och häpna så va det banne mig inte så farligt, har inte varit så mätt på så lite "mat" som jag va idag heller. Räckte med lite pyttipanna och visserligen typ lika mycket sallad för att jag skulle bli mätt, jag var även tvungen att ta en paus i mitt ätande innan jag kunde äta upp allt :)

Oj! Höll ju på att glömma det viktigaste jag har gjort i dag. Jag va på Laholms festivalen också och såg Jonas gammla klasskompis spela country, dom va rätt så sköna men lite väl lugna för min smak :( Men det va trevligt att sitta i solen och lyssna på lite live musik iaf :)

Även denna bloggskrivning blev utan bilder då Expert kanske är Sveriges snabbaste på att laga kameror..... Men den borde vara klar om 1 vecka iaf tycker jag :) Jag saknar ju min lilla bildfångare ju :(

Men nu får jag sluta skriva så jag har några ord kvar tills imorgon, då mitt ordföråd inte är det största..... :)
Ha ha fick med en liten ordvits här också, jag är då för rolig jag! :)

Herrrååååå

Måndag

Dagen har varit innehållsrik måste jag nog erkänna. Först gick jag och hade en till genomgång av mitt träningspass så det blir bättre :) Och oj va det vart bra nu må ni tro (ändrade 1 övning) ;) Sen va det iväg på jobbintervju där jag ska ha en prova-på-dag imorgon mellan 10-15 så får vi se om jag får jobbet :) Tror ni jag klarar av att klä upp gammla gubbar?

Sen har även Eric flyttat idag också ju! Han bor riktigt fint asså, men jag kommer nog inte få plats med mer än en säng där asså. Mina planer på att få in min soffa och förhoppningsvis mina trummor gick då rätt i stöpet idag akn man säga då :) Hoppas bara att min lägenhet är lika fin som Erics är!

jag har även börjat fundera på om man kanske ska hem en liten snabbis, va ju ett tag man såg dem där uppe i mitten :( MEN ANNARS KAN JU NI KOMMA NER OCKSÅ!!!! :)

ja ja allt fixar sig nog tillslut ska du se :)


Herrråååå

Pålägg

Ikväll blev det först fotboll hemma hos Jonas vilket va trevligt fast det va en så stört tråkig mtach, sen blev det ta mig tusan ett dopp i det blå så här på kvällskvisten :D Det behövdes verkligen nu efter 2 dagars festande :)

Men imorgon ska Eric flytta!!! wwwweeeeoooooo EErrrriiiccc! :) Jag ska på anstälningsintervju imorgon också :) Ska börja sälja skjortor på Dressman om allt klaffar imorgon då :) hoppas hoppas hoppas verkligen på att jag får jobbet nu, inte för att Dressman kanske är det roligaste jobbet men jag måste ha pengar nu isommar så man får vara kvar här nere :D

men nu ska jag inte sova så man är pigg till imorgon :S

Herrråååå

Helgen

Det har varit en helg fylld av fest! I fredags som ni vet så va det super fest på skolan, och igår va det bartömning på kåren vilket va bland det tråkigase jag varit med om.... Skulle bara vara där för min vän Eric som skulle träffa en ny vän till honom, kännde mig inte alls utanför... Gick typ runt själv hela kvällen och bara va, men vad gör man inte för en vän i nöd :)
Imorgon flyttar Eric till sin nya lägenhet också och det ska blir stört kul för jag ska flytta in i en likadan om 1 månad, och jag vet inte hur den ser ut :)

Nu ska jag snart dra till Jonas och kolla fotbollen :D hejja Sverige!!!

RSS 2.0