SEGT!

Idag är det torsdag och jag ska gå till jobet om ca 1 tim... :( Visst att det är torsdag, för då är det ju helg snart tror alla... Men inte om man jobbar i butik inte, utan jag har hela 5 jävla skit dagar kvar innan jag får vara ledig 1 dag.... fy fan va segt! Inge vidare skoj attbara vara ledig 1 dag på 13 dagar... blääääää Men man får väl bara se till att jobba klart dom här 3 veckorna som är kvar av mycket jobb, sen jobbar jag typ inget mer :) För då börjar skolan igen nästan...

Jag längtar lite till skolan och alla vännerna man har i klassen. Nu träffar man dom aldrig ju :((

Men men nu ska jag äta frukost och piffa till mig, för Jonas och Marie kommer kvart över 9 och ska lämna av ett matbord och stolar till mig :) Dom är för goa dom :)

Herrråååå

Tylösand!

Idag har det äntligen hänt! Jag har fått uppleva Tylösand när den är som bäst! :) Dock va det väldigt några hunkar med vollybollar i händerna denna dag :(
Jag måste erkänna att jag tycker Tylösand är bättre än Östra stranden asså, mer och bättre bad vatten... Måste gå så jävla långt ut på Östra :(
Fick även gå på After Beachen idag också, och vilken tur att man missat det hela sommaren då... För det va ju inge ös alls där... nä inte alls... :( Men får bli mer av den varan nästa sommar istället :)
Nu ska jag gå ner och ta ut den sista tvätten som är under torkning...sen blir det sängen så man är pigg för ett 6-dagarspass igen :( men efter dessa 6 dagar så blir det bara bättre och bättre...sen börjar skolan igen också, så då är vi alla samlade igen :) ska bli stört roligt! Varit för lite träffar under sommaren tycker jag :((

Herrråååå

Familjen amatörs resa i Danmark

Allt började med att jag fick sätta mig på tåget vid 9 tiden från Halmstad till Göteborg där jag skulle möta resten av gänget. Självklart när det handlar om SJ så va det förseningar. Så jag och mor, när jag väl landat i Göteborg, fick naturlgtvis stressa för att komma med båten över till Fredrikshamn.
Väl på båten så va alla glada och trevliga och ölen flödade i vanlig ordning i ett ganska så bra tempo. jag tror det va omkring 3e ölen och första jägern som jag va tvungen att ställa frågan: vem är det som kör från båten? Marie sa då med ett rakt, JA! att hon skulle köra ena bilen, men som sagt vi hade 1 till... Diskutionen blev visserligen itnte allt för lång när Anette sa att hon kunde ta på sig det ansvaret.

Vi anländer till Danmark och bilarna börjar rulla mot stugan. Kommer fram till huset där vi ska hämta ut nyckeln och där står vi i kö i säkert 1 tim. Kommer fram till disken och får då reda på att vi står vid fel firma.... Bara att snällt ställa sig sist igen på till rätt firma och försöka få ut nyckeln. Visserligen tog detta typ bara 15 min eller nått!

Den kvällen i huset va en rätt så lugn kväll, alla gick i säng vid 10 och framtiden för en lugn och skön semester såg ljus ut!

Det va nu det började, festandet och supandet! Jag va med min mycket trevliga kusin på 16 år här nere, vilket jag självklart hade mycket trevligt ihop med! Men han som 16 åring och jag som är 24 om 1 månad har lite olika syn på det här med att festa på krogen, det är nytt för honom medans för mig så är dte inte så rakkans nytt och spännande längre :) Men jag ska inte klaga är nog mer tacksam än "motsvarigheten till tacksam" för att han drog med mig ut så ofta. Jag hade det sjukt kul alla dessa kvällar! Vi va ute och svirade 7 av 9 kvällar som jag var där nere :)

Söndagen: som då var vår första festkväll innehöll ett kärt återseende av Lökken igen och Peter Baadsmand! Dock så va Lökken inte sig lik sen jag bodde där. Gatorna va inte fulla med människor längre, nattklubbarna va inte lika många, det va helt öde helt enkelt! Dock så va det några tappra turister som höll oss sällskap på Baadsmand.

Måndagen: Denna kväll blev det inge fest på utan det va mer filmen som höll oss vakna och viljan till att inte gå och lägga sig.

Tisdagen: Blev det fest i Blokhus för sörsta gången i mitt liv! Stället va helt ok men vi tror det va en mycket yngre publik där, men vi hade kul iaf jag, syrran och kusse :) Syrran fick för sig att hon ville gå hem, fast jag och kusse ville stanna. Hon fick då gå själv hem vilket tog typ 2 tim på en väg som skulle ta typ 30 min att gå... Om någon vet vad hon gjorde på vägen hem så är dte bara att höra av sig! :)

Onsdagen: Jag och kusse tog oss en bowling match och badade lite snabbt på dagen innan vi gick ut på en pub i blokhus och tog det lugnt!

Torsdag: Här va det planerat efter många och långa diskutioner att vi ungdomar skulle gå återigen till Peter Baadsmand. Gänget tog då följe mot Lökken igen för att hamna på en trevlig liten pub där vi tog en öl. När vi väl lämnat denna pub med en mycket duktig musikant som spelade lite gura och sjöng vid namn Ingvar och begav oss mot Peter Baadsmand så gick det berserk från min morbror Henrik! Utanför Peter Baadsmand så fick han spelet när han fick syn på 8st fulla norrmän och då fick försig att börja skrika och skapa ett enormt osug till vidare festande, så vi ungdomar fick snällt sätta oss i bilen igen och åka hem... En flopp!

Fredag: Vi skulle ta igen den förlorade torsdagen denna kväll tänkte vi. Och som vi gjorde det! Vi började kvällen med ett kärt återseende av en "Lökkenbo" vid namn Alice, med henne åt vi middag och drack oss glada innan vi "barn" gick i samlad trupp vidare till the place Peter Baadsmand! Här va fest sent/tidigt in på lördag morgon med massa dans och ett sjukt bra humör! Alla 3 tyckte helt klart att denna kväll va den bästa av dom alla!

Lördag: Självklart så va det ju dax igen för oss ungdomar att kliva ut i Lökken igen. Vi var väl så där halvtaggade på att gå ut igen, men som snälla kusiner så ofrade vi oss för den goda sakens skull. Även lite för att det va sista kvällen för mig med gänget där nere :) Men det låter bättre att säga att man offrade sig :P Som vanligt började vi vår tur på Peter Baadsmand där det va typ inga människor alls. Lättade därifrån och gick vidare till Pakkhuset där det tydligen va några kända rappare som körde. Vi insåg rätt snabbt att det bara va massa gangsters där och gick tillbaka till Peter, där det nu hade kommit lite fler människor! Festande pågick även denna kväll till tidig morgon!

Söndagen: Trode jag att jag kunde få ta igen mig, men ack så fel jag hade! Med lite hån från Henrik över att jag inte pallar en ostmacka och tryck från kusinen, så blev det även denna kväll en natt på Peter. Skoj att hänga loss ensam med kusinen Victor måste jag säga!

Måndagen blev lite halvseg då jag skulle åka hem :(

Vi gjorde även lite på dagarnna där nere typ som att bada på fårup, åkte och handlade på ett stängt bilka, shoppade lite kläder i Lökken och Hjörring, Degade och kollade film och hånade varandra en hel del! :) Men ska jag skriva om det så blir det så långt :P

Här kommer iaf några bilder från resan!!

Familjen amatör på Flaket!
Sitter vi och myser på Henkans flak på stranden mellan huset och blokhus!

Amatörer på Peter Baadsmand!
Första kvällen!


Kusiner på Baadsmand!
Första kvällen

Jag before utgång!
Innan utgång

Lugnet innan berserk Hennkan!
Innan Henrik gick berserk

Många kvällar på Peter Baadsmand blev det :P
På Baadsmand igen! :)

Me and sis någon gång...
Tror det är taget rätt sent, kommer ej ihåg vart när och hur :)

Sis and kuss på Peter Baadsmand!
Peter Baadsmand!

Ett stängt Bilka!
Som var stängt!

Sista kvällen med gänget!
Peter!

Snart, mycker snart....

Idag har jag inte haft tid att berätta om resan då jag gick upp och åkte till jobbet imorse, efter jobbet va det bara att åka hem i ca 10 sek innan det va time att spela mini-golf :(
Men imorgon hoppas jag på att jag kan berätta resan och lägga upp bilder :)

Natti!

Hemma igen

Nu har jag avslutat min semester i Danmark med familjen. Den va stört rolig må ni tro! Det va fest 7 av 9 kvällar jag va där nere, så nu ska det bli rätt skönt att börja jobba och vila upp sig igen :)
Men det suger att jag va tvungen att lämna alla bakom mig där nere och åka hem typ 4 dagar tidigare bara för att dom på jobbet inte kunde fixa någon annan :( Men men jag hade varit tvungen att säga hej då till dom någon gång iaf så...

Min kusin och jag hängde en hel del på Peter Baadsmand som det heter, det va inte så mycket röjj som under den tiden då jag bodde där. Turisterna kommer inte till Lökken längre utan dom hänger i skagen nu förtiden (då dom stängt alla campingplatser i lökken)... IDIOTER!

Men jag ska beskriva resan lite mer imorgon för er om jag orkar :) Kanske kan lägga upp en bild eller 2 också ;)

Men nu blir det slafen iegn...

herrrååååå

Danmark

Nu är det äntligen dax för Danmark igen! Ska bli riktigt skönt och roligt att få åka ner med gänget och besöka vårt kära Danmark :)

Jag har nog inte så mycket alls att skriva så här på morgonkvisten, men håll till godo. När jag kommer hem så blir det att skriva om resan och lägga upp massa bilder då jag har min kamera med mig igen! :)

Så det kommer mer när jag kommer hem igen!

Morrs

Osynkad människa!

Vad är det som gör så att jag aldrig kan nöja mig med det jag har?
Jag har flyttat ner till Halmstad och fått underbara nya vänner, bor i en egen lägenhet, har ett jobb, och har faktiskt ett super bra liv här nere. Men ändå finns saknaden kvar till staden jag igentilgen inte tycker om alls! För många minnen för många vanor!
Vad är det jag saknar? Är det tryggheten med att ha alla sina bästa vänner samlade på en liten yta, är det familjen och all den hjälp man får av dom, eller va fan är det?
Jag har inte en aning om va det är jag får från hålan vid namn Åkersberga, förutom mina vänner, men vänner har jag ju här nere också! Visst det är självklart att det inte är riktigt samma sak med vänner man känt i ca 7 månader och dom man känt i flera år, men fortfarande så har jag dom här nere och tycker väldigt mycket om hela högen.
Mina vänner är ju trots allt allt för mig, så är det så att jag är så pass "vännerkär" så jag inte klarar av att åka ifrån dom ett tag? Jag bor ju inte direkt i USA, utan det är bara att sätta sig på tåget hem och träffa dom exakt hur mycket jag vill.
Jag besitter ju på vetskapen om att vännerna i Åkersberga inte kommer lämna mig bara för att jag flyttat ner hit.
Är det då så enkelt att jag klarar inte av att ha 2 ställen jag kan vara på, för då sitter jag och gemför och tänker att " nu skulle jag varit i Åkersberga/Halmstad för nu gör dom det där, och jag har tråkigt här där jag är just nu".
För jag kan ju lova mig själv att om jag nu skulle bryta (vilket jag inte tänker) och dra hem igen, så skulle jag ju inte vilja något annat efter ett tag än att flytta ner hit igen. Varför kan jag inte sluta tänka på det jag inte har och bara glädjas över det jag har istället?
Kan det kankse kännas så här bara för att jag känner någonstans att jag sakar dom mer än va dom saknar mig? Men Nicklas det är klart att det är så, dom har ju lixom sitt vanliga liv, fast utan dig. Det känns ju tyngre för mig bara för jag lämnar allt medans dom bara "tappar" en vän.
Om jag bara kunde komma fram till ett ord, en mening om vad det är jag saknar.
Bodil sa engång till mig, att vad det än är man tänker på så ska man prata om det, för när man väl fått ord på sina tankar är det lättare att tackla dom. Vilket verkligen stämmer, för då har man något att gå på. Nu har jag, som ni kanske märkt, en hel del tankar och funderingar om vad det är som gör att jag tänker och mår så som jag gör.
Kan ju även vara så att jag själv hade glömt bort mina vänner för ett tag där och blev påmind om vilka vänner jag har där uppe nu senast jag hälsade på. För allt va ju hur underbart som hells innan jag åkte upp nu senast. För jag mår ju så enormt mycket bättre ett tag, bara jag får prata med någon av dom på telefonen. Där av den enorma storm av samtal till 2 semesterlediga pojkar uppe i norr.
Att bara få skriva ner dessa tankar och känslor känns rätt skönt må jag säga!  För jag är ju ändå, hur patetiskt det än må låta, själv här nere. Jag har ingen familjemedlem att vända mig till, ingen nära vän sen flera år som jag kan prata med när jag vill, fan jag har inte ens någon vän i matbutiken jag kan snacka med.
2 ord är det som crikulerar i mitt huvud angående detta, som är, patetisk och rörig. Jag känner ju även själv att jag är jobbig och att det här håller inte att gå runt och tänka på, det är lixom lite halv töntigt. Jag känner mig patetisk på något sätt.
Det är ju som detta att jag skriver det på internet så hela världen kan se det. Det får mig att känna mig lite töntig på ett sånt här patetiskt-tyck-synd-om-mig-sätt. Men va fan ska jag göra då?
Visst jag kan ju alltid ta till flaskan och börja supa bort tankarna, men det känns lite halv tossigt. Visst vill man vara full 365 dagar om året, men det roliga i det försörs ju totalt av tanken över att vara bakis i 365 dagar om året också! :)
Ja jag vet då inte vad jag ska göra längre... Ska jag kanske försöka att inte ringa mina vänner varje dag utan att sakta men säkert få lite distans till dom tills jag mår bättre och då börja ringa dom massa igen?
Fan va skönt det skulle vara om det fanns ett sånt där sluta-tänka-piller, ett som man inte blir beroende av. Typ som en alvedon fast med en annan effekt :) Om jag får fram ett sånt piller skulle jag döpa den till mitt piller!

Men nu får det fan räcka ser jag, men som sagt det va skönt att skriva av sig lite. Det kändes som att ha typ en monolog diskution med er som jag vill prata med om detta, fast jag kan och får säga det jag verkligen vill :) Så det va nog inte sista gången ett sånt här inlägg läggs in!
Hoppas att ni alla där ute fått en knäpp på nosen om att väldigt lite kan betyda väldigt mycket, så gör nu något snällt mot en vän eller två så ska ni se att dennes dag går i glädjets tecken! :)

Morsning

Hopp

Nu vet jag inte hur länge sen det va jag skrev, men det va iaf ett tag sen :) Så lite ny info till alla er där ute :)

Kan börja med att berätta hur helgen såg ut. Började med att jag kom hem från jobbet och räknade med en lugn och fin Fredagskväll, men Carro ville annat! Hon ville jag skulle komma hem till henne för att se hennes nya lägenhet, okej tänkte jag men det skulle iaf inte bli någon utgång för min del.
Men när ska man lära sig att efter några öl så tänker man inte så långt längre? Självklart blev det utgång och fest på stan.
Det höll inte i sig allt för länge för Carros del då hon kände sig lite spyig och gick och hälsade på Herr och Fru buske innan hon gick hem för att sova... Men jag höll ångan uppe med hennes bror Martin och festade tills klockan blev 3 :) Hade sällskap med Johan i telefonen på vägen hem vilket jag tycker är en trevlig liten tradiotion vi har skaffat oss nu så här efter 3 gånger :) Lär bli fler gånger :)

Lördagen åkte vi och fixade det sista med mina perienner och sängen som nu är helt klart :)
När det va klart åkte vi till en konstig strand som låg as långt bort och inte alls va lika fin som Östra stranden. Men det va nog mest bara för att det va så inåthelvete massa brännmaneter på den stranden!! Men bad det blev det iaf vi han även med en gnutta fotboll också :)
Sen va det dax att dra sig hemmåt för att äta och piffa till sig innan gästerna kom på den första festen här på Nyhemsgatan 34 i Halmstad!
Va trevligt förutom den där snubben som stod och lirade gura utanför mitt fönster framför alla som satt och grillade på samma ställe där tuppen stod... Men här uppe va det fest iaf fast han stod där :)
När klockan slog mer så bestämmde jag och Eric oss för att dra ner till stan även denna kväll :) Vi blev lite trötta där efter ett tag så vi gick och åt på McD istället :) Även denna kväll så fick Johan bli mitt sällskap hem :) Underbar karl det där ^^

Söndagen gick i ren mjukis anda! Min ytterdörr öppnades 2 gånger på hela dagen, det va när Eric kom och när han sen gick :) Stört skönt va det iaf!
Så det finns nog inte så mycket mer att säga om den dagen inte :P

Men idag är det Måndag och en sån där mindre bra dag för mig :( Men det är bara att hålla flaggan högt och försöka!

Herrråååå

Stranden

Igår va det fest så det både räcker och blir över! :) Vi började kvällen med att gå på fotboll och kolla Halmstad vs Hammarby vilket va en rätt ok 1-1 match. Lättade våra feta rövar sedan till El Casa Jonas för intag av både öl och gin och tonc vilket självklart ledde till ett mål vi alla känner till! När vi spelat Wii klart så begav vi oss mot nästa mål som va Mårtenssons och dans med öl. Hände inte mycket skandaler där förutom att man kunde fota sig med Kapten Morgan vilket jag och Jonas självklart gjorde, vi satt i hans knä som små barn på julafton :)
När festen va över gick vi till Mac Donalds för att fylla våra magar med feta hamburgare och läsk innan vi gick hem!

Men nu ska vi till stranden med sol och bad!!



lägenheten

Nu har man sovit första natten i den nya lägenheten, kunde ha gått smidigare! Fick inte min säng som jag skulle haft idag så jag fick sova på en maddrass på golvet vilket inte va det skönaste känner jag idag :(
Har inga persiener för fönsterna heller så det är hyffsat varmt här inne just nu, men jag och bodil ska åka och köpa sånt lite senare!
Jag måste även tacka Jonas och Marie för den extremt fina hjälpen igår! Gick ju rätt smidigt måste jag erkänna :)

Men nu ska jag göra lite frukost och ladda inför lite shopping med Bodil! ;)



RSS 2.0