Eviga tjatet vinner!

Nu Ska jag återigen försöka ta upp mitt bloggande på allvar, eller iaf försöka uppdatera varje dag :) Men att skriva en sån här dagbok är lixom inte lätt eller så roligt hela tiden.. Man känner ju att man måste skriva något vettigt lixom. Man kan ju inte skriva en rad där det står typ "idag har det inte hänt så mycket, och vädret suger som det alltid gör här nere på hösten"....

Men nu har det ju hänt lite iaf.
Nu är det bevisat att vi inte kan festa längre iaf. Trist att säga men det så är det bara :( Vi måste peppa upp oss och sluta bli så depiga när vi super och återgå till det gamla vanliga. Men det har hänt så mycket nu dom senaste månaderna så klart att det kan bli fel, men vi måste skärpa oss gänget!

Sen för att prata lite kul så kan jag prata om dom senaste festerna ;) För mycket annat roligt som är värt att nämna händer ju typ inte :P Förutom Rock band stunderna hemma hos Jonas ;)

Jag hade iaf en förfest här hemma på mina 21 kvm, och som flest så va vi 30 st... Satan vilken fest det va :) Ett under att inget gick sönder när typ alla mina glas va ute och snurrade! Men det festen får man nog vara lite stolt över, fick bra respons och så av alla som va här så :)

Sen va fi på fest hemma hos vår nya klass-kompis Martina :) Det va också trevligt med massa spel och bra musik :) Sen när denna förfest va över drog jag själv till Moon för att möta upp några vänner som jag känner från nollningen. Stört coolt place det där asså! Blev såld på deras dansgolv där dom hade lampor i golvet lixom... Bara så måste ha det i min lägenhet! ;)

Sen tror jag nopg att tentan gick bra, eller jag kunde alla frågor så nu är bara frågan om jag svara tillräckligt bra på allt. Så man fick med det dom ville ha med :)

Nej nu orkar jag banne mig inge mer!!!! Ska lägga in bilder från kameran så lägger jag upp det nu direkt från festerna :)
Mamma, du kanske inte kommer bli så stolt över 1 bild :P Men det är tydligen något av ett mode här nere i Halmstad :P

Herrrååååå

Tir man har en stor säng :)


Folk va tvugna att sitta utanför...


Självklart blev det Sing star också :)


Gänget på Kåren!!!


Festen Hos Martina!


Jonas and da shit!


En del av gänget :)


Jag hoppade över bilderna som mor inte skulle bli arg över :P
Men ni får hålla tillgodo med dom ni fått nu... Men ha tålamod tills nästa gång...

Herrrrråååå

Kommentarer
Postat av: Sofie

Men vadå att vi inte kan festa längre? :o Moon är Halmstads tråkigaste nattclub, hur fasiken kan du tycka att det var bra?! :o Varsågod för sovplatsen! ;) Skall du med ikväll?? Tjillevippen!

2008-10-15 @ 16:44:32
URL: http://sofiejagar.blogg.se/
Postat av: Mamma

Nicklas nu är du inte snäll när du inte lägger ut bilderna. Du vet ju hur jäkla nyfiken jag är.Og jag lovar att inte bli ofentligt arg. Og du brukar jag bli arg??? Jag väntar med spänning!!!! Puzzizar Mammiz!! :)

2008-10-15 @ 18:37:21
Postat av: Trea på quizen!!!

Sofie, Nicklas ser bara ytan. "Wow, snygga lampor. Detta är värsta stället!". Och antagligen förmodar jag att bilderna du inte lägger ut redan ligger på facebook Nicklas så det är ju inget att skämmas för egentligen.

2008-10-15 @ 22:46:55
Postat av: miss wire

lamporna i golvet på nyhem kmr bli klockrent, alla kmr vilja ha d!! men banga d i kontoret lr?

2008-10-16 @ 00:16:07
Postat av: Sofiesofiesofiesofiesofie

Haha Jonas, du har nog rätt.



Okej Nicklas, nu förstår jag lite mer av ditt resonemang att vi inte kan festa längre (kände mig lite halvt påhoppad av dina översta meningar). Men livet kan inte vara perfekt, sådana här saker på fyllan som visade sig tex. igår är jag med om typ varje gång jag festar. Ta livet lite mer... som en klackspark? Ha en bra dag vännen på jobbet så ses vi ikväll!

2008-10-17 @ 10:35:45
URL: http://onie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0